Новини

Във вихъра на танца...

04.04.08

Размер на шрифта: a |a |a|
starteam1_xs.jpg
starteam_xs.jpg

За пореден път възпитаниците на клуба по акробатичен Рок Енд Рол "Стар Тийм” при читалище "Елин Пелин"  в гр. Варна взеха златните медали и завоюваха сърцата на публиката.

 

Двойките от КАРР „Стар Тийм” се представят достойно на различни национални и международни турнири. Последното завоювано от тях отличие е по време на провелия се на 29.03.2008 г. в зала ”Триадица” в София 5–ти Национален турнир по акробатичен рокендрол за купа “Божурище” .

 

В клас “Деца” победител е детската двойка от КАРР „Стар Тийм” -  Анелия Брусева и Валентин Григоров, които взеха златните медали и купа “Божурище”. Във вихъра на танца те спечелиха сърцата на всички присъстващи в залата и получиха специалната награда за “Емоция в танца”, осигурена от фирма Burgelof. На децата ще бъдат ушити специални артистични костюми, като подарък от фирмата.

 

Треньорката  на КАРР „Стар Тийм” – Радостина Христова сподели, че се гордее със своите състезатели: “Децата са победители, не само защото спечелиха златните медали, а защото спечелиха бурните аплодисменти и симпатията на  публиката в зала “Триадица””

всички новини