Новини

Честит Великден!

16.04.17

Размер на шрифта: a |a |a|
17951592_10210465395889624_5258654662784240558_n_xs.jpg

Христос воскресе! Воистину воскресе!

 

 

Христос воскресе из мертвих, 

смертию смерт поправ

и сущим во гробех живот даровав. 

 

 

Христос възкръсна! Наистина възкръсна!

всички новини