Новини

Започва попълването на информационните карти за 2016 г.

06.03.17

Размер на шрифта: a |a |a|
bulstat_registry_xs.jpg__960x360_q85_crop_upscale_xs.jpg

От днес – 06.0З.2017 г.,  започва попълването на информационните карти, представящи дейността на народните читалища за 2016 г. Информационната карта е част от Публичния регистър на народните читалища и попълва базата с данни в Министерството на културата.

 

Всяко едно читалище ще получи на своята електронна поща, която е част от Публичния регистър на народните читалища, персонален имейл, в който ще се съдържа линк към неговата карта. Използвайки този линк, ще можете да попълните картата онлайн.

 

Преди да започнете попълването на информационната карта, необходимо е да се запознаете с инструкцията, която е поставена в началото й, както и с допълнителните указания, които вече са публикувани.

 

 


Забележка:

 

- Молим да не изпращате повече от една карта, за да не се претоварва системата. Предварително си подгответе нужните допълнителни файлове и снимков материал, който вече сте подбрали. Не е предвидено попълване на етапи.

 

- Обръщаме вничание, че картата е персонална и индивидуална за всяко едно читалище. Попълването се извършва онлайн, и след като получите одобрение следва да направите разпечатване на вече приетата карта , като същата я изпратите в Министерството на културата.

 

- За всякакви въпроси свързани с попълването на информационната карта, можете да се обръщате към съответния РЕКИЦ.


 

 

Допълнителна информация с указания за попълване на информационната карта можете да намерите ТУК


 

всички новини