Подарете дом, семейство и бъдеще!

Размер на шрифта: a |a |a|
Семейно спонсорство. Подарете дом, семейство и бъдеще!
SOS Детски селища в България -
http://www.sosbg.org/how_to_help_family_donors.html

 

Роза е на 4 години. Съвсем сама, изоставена от своите родители. Всичките изплакани сълзи не могат да угасят пламъчето на надеждата й за дом и семейство.   

 

В SOS детските селища децата като нея могат да израснат щастливи и да получат своя шанс за добро бъдеще.

 

Нуждаем се от Вашата помощ! Станете SOS семеен спонсор!
Искаме да Ви поканим да се включите в програмата " SOS семеен спонсор" и да подкрепяте конкретно семейство от нашите SOS детски селища - семейство от SOS селището в Трявна или семейство от SOS детско селище Дрен.

 

Вашата ежемесечна дарителска вноска (10 лева, 20 лева или друга сума - за частни лица и 100 лева, 200 лева или друга сума - за фирми),

Преведена по банкова сметка в Райфайзенбанк ЕАД, София
IBAN BG76RZBB91551060353913 (лева)
BIC RZBBBGSF
може да спаси нуждаещи се деца и да промени живота им завинаги!

Какво представлява семейното спонсорство
Семейното спонсорство за SOS детски селища е траен социален ангажимент от страна на корпоративните партньори и частните дарители на SOS организацията. Това е един изпитан и надежден начин за оказване на дългосрочна помощ на нуждаещи се деца, намерили своя нов дом и семейство в SOS детските селища.

 

Инициативата за семейно спонсориране не представлява единствено и само финансова подкрепа. Включването в инициативата означава, семейният спонсор - частно лице или фирма, стават съпричастни към нуждите на децата, за да могат те да израснат сред топлината и сигурността на семейството, да получат образование и да се подготвят за бъдещия си самостоятелен живот.

 

Всички суми, които получаваме от нашите семейни спонсори, са целеви финансови средства и се използват изключително и само за покриване разходите на SOS семействата за храна, облекло, училищни пособия, играчки, медикаменти.

 

Благодарим на всички, които ще решат да подкрепят семействата от нашите SOS детски селища. Вие сами определяте периода от време, за който ще помагате на своите малки приятели.

 

Решихте ли вече, че искате да помагате? Регистрирайте се тук:

ЧАСТНИ ЛИЦА

 

ФИРМИ